Παιδι με γυναικα

Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει στο σπιτι φιλης μου, η οποια μου κρατουσε το παιδι οταν γεννηθηκε και ημουν πολυ ευχαριστημενη δεν μπορω να πω..., και καθομασταν στη κουζινα για καφε. Ηταν κ η μητέρα μου. Καποια στιγμη ακουω ενα μωρο κ ηταν η μικρη μου την οποια υποτίθεται οτι την ειχα χασει κ ειχα κανει αλλο μωρο ιδιο. Τα εχασα ωστοσο η μικρη μου βρεφος 12 μηνων περιπου ηραν χαρουμενη κ ολοι γενικα... ωσπου καταλαβα οτι ηταν το δικο μου μωρο κ της ειπα πως τοσο καιρο δεν της μιλησες για μενα;; ξερει οτι ειμαι η μητερα της;; Η φιλη μου δεν απαντησε. Ειδα κ τον σκυλο της να ερχεται κατα παμω μου αλλα οχι επιθετικος. Ομορφο σκυλι καθαρο. Μετα ειδα τον πρωην μου εκει κ να λεμε οτι μας εκλεψε το μωρο. Το μωρο το ειχα αγκαλια μου κ ηταν χαρουμενο. Οταν ομως ρωτουσα ποια ειναι η μαμα σου εκεινο ελεγε τη φιλη μου. Την απειλησα με ασχημο τροπο μετα φυγαμε με τον πρωην μου κ κατεβαιναμε σκαλια κ τοτε μου μιλησε για τον χωρισμο μας κ ολα οσα ειχαν γινει με μας τους δυο. Μετα μου εδειχνε φωτογραφιες απο την σχεση μαε κ ξαφνικα ειδα κ τις φωτογραφιες με την νεα του σχεση. Παναγια μου πολυ τρομακτικο ονειρο....τι σημαινει;;;
Αλικη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.