Εγώ και η κοπέλα μου

Καλησπέρα είδα στο όνειρο μου ότι πήγαινα με την κοπέλα μου σε έναν φίλο μου που μας ειχε καλέσει σε ένα τράπεζει και την ωρα που φτασαμε και η κοπελα μου κατεβεικε γεια να παρκαρω,μεχρι ομως εγω να παρκαρω παρατηρησα οτι πηγε να χαιρετηση τον φιλο μου και δωσανε κρυφα ενα φιλη όμως εγω τους είδα και όταν της είπα ελα λίγο ποιο κάτω να μιλήσουμε και με είδε ότι ήμουν με νεύρα γύρισε και μου είπε να σου εξηγήσω τι ακριβός γίνεται
Κώστας

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Η εκκλησία, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.