Παππούς άρρωστος και ποντίκι άσπρο να τρέχει σπίτι τους

Ειχα παει στο σπιτι των γονειων της μαμας μ για ν επισκεφτω τον αρρωστο στο κρεββάτι παππού μ. (Ο παππούς μ π δεν ζει εδω και παρα πολλα ετη) έλεγε κ έδειχνε στη γιαγιά μου το λευκο ποντίκι που ειχε παει. (Η γιαγιά δεν ζει και αυτη εδω κ παρα,πολλα χρονια) Ενα αλλο ποντίκι γρκι- μπεζ ειχε φυγει απο τ σπιτι. Εγώ στεκόμουν στη άκρη κ έβλεπα το σκηνικό. Σα ν ελεγε μου ελεγε η γιαγιά μ μη δεινω συμμασια... Σα να ήθελε ν μου πει ετσι ειναι εδω στο φτωχικό τους και στρωμένο με κουρελού σπιτι. Οι παππούδες μου όταν ζούσαν ειχαν άνεση προς τα γεράματα τους.
Georgia

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 7 μήνες 2 εβδομάδες

Το όνειρό με το ποντίκι δείχνει συνήθως άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ομως, ένα λευκό ποντίκι, θεωρείται πως συμβολίζει την καλή τύχη!

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;