Τσακωμός με την Μαμα μου

Είδα στο όνειρο μου ότι τσακωνομουν με την μητέρα μου (η οποία έχει πεθάνει) για ένα θέμα το οποιο στον ξύπνιο μου δεν επρόκειτο να τσακωνομουν ποτέ μαζι της! Κατά τη διάρκεια του καυγά (στο όνειρο μου) ενωθα άσχημα που της φώναζα και τσακωνομουν μαζι της για τόσο σαχλό λόγο. Το όνειρο ήταν τόσο έντονο που όταν ξύπνησα είχα φρικτό πονοκέφαλο και ένιωθα τόσο άσχημα όσο και στο όνειρο μου.
Νεφελη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.