άδειο γραφείο συναδέλφου

έιδα την επεξήγηση για το γαρφείο ,στο ονειρό μου όμως είδα άδειο και καθαρό το γραφείο της συναδέλφου που δουλευουμε μαζί.Μου είπε καλά δεν βλέπεις τι γίνεται εδω και μου έδειξε το άδειο καθαρό γραφείο της και την κοιταξα τελείως ψυχρα και της είπα τι περίμενες ετσι που τα κατάφερες. Να σημειωθει ότι με το συγκεκριμένο άτομο δεν υπάρχει επικοινωνια καλή εδω και χρόνια.την θεωρώ τεμπέλα και με θεωρεί απαράδεκτη.
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.