Απο όνειρο σε όνειρο

Έβλεπα ένα όνειρο, μετά ξύπνισα και είχα καταλάβει ότι ακόμα είμουν ακόμα σε όνειρο, μετά ξαναξύπνισα και είμουν ξανά σε άλλο όνειρο, ενώ δέν είχα πραγματικά ξυπνισεί σε καμία απο τίς παραπάνω φορές. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
ΜΙΧΑΛΗΣ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.