Γάτες-Κοράκια

Είδα πως καθόμουν στον κάτω όροφο του σπιτιού μου και πως υπήρχε και ένα παράθυρο επιπλέον στους τοίχους και είχα πάει να μιλήσω στην οικογένεια μου για κάτι που είχα δει πιο πριν υποτίθεται και ξαφνικά εκεί που μιλούσα γυρνάω το κεφάλι μου να κοιτάξω έξω και βλέπω παρά πολλές μαύρες γάτες και κοράκια όλα νεκρά και αναποδογυρισμένα. Γύρισα στην μητέρα μου και της είπα τι συμβαίνει εδώ ; Και μου λέει ότι έχει κάτι ώρες που έγινε αυτό και αμέσως μετά λέει δεν είναι να μιλάς σε κανέναν τελικά έτσι είπε ο Σκοτσέζος γείτονας και της απαντάω έτσι είπε ; Και λέει ναι .. και της είπα ότι πρέπει να φυλαγόμαστε και προσέχουμε σε ποιον μιλάμε από δω και πέρα γιατί δεν ξέρεις τι θα μας β συμβεί.
Ιάσονας

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.