Φιλί σε νεκρο

Είδα στο ονειρο μου τον νεκρό παππού μου να κάθεται σε μια καρέκλα. Όπως πέρναγα από δίπλα του ήταν και ο νεκρός γιος του (ΘΕΊΟΣ μου). Δεν μίλησα σε κανέναν. Ακριβώς δίπλα στον θείο μου καθόταν η νεκρή γιαγιά μου. Πήγα κοντά της και μου λέει: πωπω ειμα χάλια τα μαλλιά μου δεν είναι όπως πάντα. Όντως δεν ήταν, άλλα ήταν πολύ ομορφη κάτι που της λέω. Είσαι μια κούκλα λέω κ σκηβω κ την φιλαω.... Τι μπορεί να σημαίνει γιατί αγχώνομαι??????
ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 μήνες 1 εβδομάδα

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα. https://www.oneirokriths123.com/oneirokritis-fili

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.