Με δαγκωσαν 2 φίδια

Ειχα παει με μια παρεα ενα αγορι και ενα κοριτσι για κυνηγι φιδιων στην θαλασσα... Μην με ρωτατε δεν ξερω οως γινεται αυτο χαχαχα... Και εκει επιασε τελικα 2 φιδια και πήγαμε σπιτι και το αγορι τα πεταξε πανω μου εγω τα επιασα και τα κρατησα αλλα ηταν μακρια και λεπτα και κουλουραστηκαν στο χερι μου και με δαγκωσαν στο δαχτυλο και τα δύο... Ετσι μετα τα πεταξα απο το χερι μου γιατι τρομαξα αλλα δεν φοναζα να παμρ νοσοκομειο και τετοια μονο ελεγα ρεεε με δαγκωσανννν τωρα τι θα πω στην μαμα και τον μπαμπαααα... Και καθομουν απλα στον καναπε βλεποντας το δαγκωμα και ελεγα τι πρέπει να κανουμε τωρα και τσακωνομουν και με το αγορι που τα πεταξε πανω μου.... Αυταααα λιγο περιεργο που δεν αντιδρουσα στο τσίμπημα αλλα και παλι με τρόμαξε αλλα δεν εκανα τιποτα... Τι σημαίνει αυτο??
Γκρισελντα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;