Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γύμνια, γυμνός

Στο όνειρό σας βλέπετε ότι ακολουθείτε τη συνηθισμένη ροή της καθημερινότητας: πηγαίνετε στο σχολείο, περιμένετε το λεωφορείο, ψωνίζετε σε ένα κατάστημα ή απλά περπατάτε στον δρόμο… Και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει να φορέσετε παντελόνι ή ότι είστε εντελώς γυμνός!

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Το γυμνό συμβολίζει μια ποικιλία πραγμάτων ανάλογα με την πραγματική κατάσταση της ζωής σας.

Θα δούμε παρακάτω μερικές από τις πιθανές ερμηνείες του γυμνού στα όνειρα. Αν όμως θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο διαδικτυακό καζίνο, κάντε κλικ εδώ για βοήθεια και θα μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα τζάκποτ.

Το γυμνό δείχνει ευπάθεια

Όταν είστε χωρίς τα ρούχα σας, είστε πιο ευάλωτοι. Δεν υπάρχει κάτι πίσω από το οποίο μπορείτε να κρυφτείτε. Έτσι το όνειρο μπορεί να παραλληλιστεί με μια κατάσταση αφύπνισης όπου αισθάνεστε αβοήθητοι ή που έχετε μείνει χωρίς άμυνα. Ίσως είστε σε μια σχέση όπου έχετε ανοιχθεί υπερβολικά και φοβάστε την απόρριψη.

Το γυμνό δείχνει φόβο έκθεσης

Όταν νιώθετε να παγώνετε γιατί συνειδητοποιείτε ότι είστε γυμνός σε δημόσιο χώρο μπορεί να αντανακλάται ο φόβος σας για την έκθεση ή ακόμη συναισθήματα ντροπής. Μπορεί να κρύβετε κάτι και να φοβάστε ότι οι άλλοι μπορούν να δουν μέσα σας. Ως εκ τούτου, ονειρεύεστε τον εαυτό σας γυμνό! Μεταφορικά, τα ρούχα είναι ένα μέσο απόκρυψης. Και ανάλογα με το είδος των ρούχων που φοράτε, μπορείτε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας ή να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος άλλος. Αλλά χωρίς τα ρούχα σας, τα πάντα είναι ανοικτά και μπορούν να τα δουν όλοι. Είστε εκτεθειμένοι και απογυμνωμένοι από τις άμυνές σας. Έτσι, το γυμνό όνειρό σας μπορεί να σας λέει ότι προσπαθείτε να είστε κάποιος που πραγματικά δεν είστε. Ίσως βρίσκεστε σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας ή σε μια νέα σχέση. Μπορεί να ανησυχείτε ότι θα αποκαλύψετε τα αληθινά συναισθήματά σας σε αυτές τις καταστάσεις και να φοβάστε ότι θα γελοιοποιηθείτε ή θα ντροπιαστείτε.

Το γυμνό δείχνει ανασφάλεια

Το γυμνό όνειρό σας μπορεί επίσης να ερμηνευτεί αν έχετε θέματα ανασφάλειας. Νιώθετε ότι όλα τα μάτια είναι πάντοτε στραμμένα σε σας - γελούν με σας, σας κρίνουν ή σας κατακρίνουν. Όντας γυμνός είναι πιο έντονη η εντύπωση ότι όλοι σας δείχνουν και γελούν. Τις περισσότερες φορές, όλα είναι στο μυαλό σας.

Το γυμνό δείχνει ότι νιώθετε απροετοίμαστος

Αν δείτε τον εαυτό σας γυμνό στη δουλειά ή σε μια σχολική τάξη, σημαίνει ότι νιώθετε απροετοίμαστος για ένα έργο στη δουλειά ή στο σχολείο. Φοβόσαστε ότι κάποια ελαττώματά σας θα γίνουν αντιληπτά. Το να ονειρεύεστε ότι είστε γυμνός είναι επίσης μια ένδειξη ότι έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς στόχους που δεν μπορείτε να πετύχετε.

Το γυμνό δείχνει αλαζονεία

Ορισμένα όνειρα όπου βρίσκεστε γυμνοί μπορεί να δείχνουν την αλαζονεία σας για κάποια κατάσταση όταν είστε ξύπνιος. Ίσως να έχετε την τάση να πιστεύετε ότι είστε καλύτερος από τους άλλους.

Το γυμνό δείχνει την ελευθερία έκφρασης

Εάν ονειρεύεστε ότι είστε περήφανοι για τη γύμνια σας και δεν δείχνετε καμία αμηχανία ή ντροπή, αυτό συμβολίζει την απεριόριστη αίσθηση ελευθερίας που σας χαρακτηρίζει.
 

Σχόλια