Αμάξι και φίδια

Έιδα στον ύπνο μου ότι βρέθηκα με αόριστο τρόπο στο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου (που στον ύπνο μου ήταν ταξί αλλά δεν έμοιαζε , νομίζω ήταν σκουροχρωμο κανονικό αυτοκίνητο). Η διαδρομή ήταν πολύ περίεργη, περνουσαμε από στενά δρομακια , γεμάτα λάσπη και η βλάστηση δεξιά και αριστερά του δρόμου, ήταν πυκνη με ψηλά χόρτα. Παράλληλα εγώ στο αυτοκίνητο τσακωνομουν με τη μητέρα μου σχετικά με τις φιλίες στο Facebook .Σε κάποια φάση λοιπόν πήρε φορα ο οδηγός και από εκεί που ήμασταν, περάσαμε μέσα από θάλασσα χωρίς το αυτοκίνητο να βυθιστει και βρεθήκαμε στην ακριβώς απέναντι πλευρά που ήταν πολύ ανηφορικη. Ο οδηγός χαλαρός τότε μου απαντάει ότι συμφωνεί μαζί μου στο προηγούμενο θέμα συζήτησης και συνεχίζει τη πορεία του που ήταν ανωμαλη και με μερικά ζικ ζακ. Ξαφνικά διαισθανομαι ένα κίνδυνο πριν τον δω καν, και καταλαβαίνω ότι στη περιοχή υπάρχουν πολλά φίδια. Ξαφνικά τα βλέπουμε και μπροστά μας και πατάμε τρία (τα φίδια ήταν πραγματικά μεγάλα και χοντρά) .Ύστερα ήρεμοι όλοι σχολιάζουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και εγώ , που καθόμουν πίσω λέω ότι θα φοβόμουν αν ήμουν έξω ( εννοώντας αν καθόμουν στη σκεπη του αυτοκινήτου) και ότι τώρα δεν φοβάμαι. Έπειτα το όνειρο αλλάζει λιγάκι σκηνικό και ξαφνικά έχω μείνει μόνη να περπατάω σε ένα πολύ στενό και βρώμικο πεζοδρόμιο μόνη και φοβισμενη. Κάτω υπήρχαν πολύ μικρά φιδάκια και είδα και ένα πατημενο. Όπως προχωρουσα γοργα λοιπόν αισθάνομαι ένα φίδι να πέφτει πάνω μου από ένα δέντρο. Το αισθάνθηκα πολυ βαρύ και παρελυσα από τον φόβο μου .Και πάλι σε αυτό το σημείο το όνειρο αλλάζει λίγο και ξαφνικά βρίσκομαι σε κατηφόρα και γύρω μου φαίνεται να υπάρχει πολιτισμός (κανονικός δρόμος, αμάξια, ένα μαγαζί κτλ) και βλέπω στα αριστερά μου το αμάξι που ήμουν πριν, με τη μητέρα μου μέσα, αταραχη σαν είναι όλα καλά. Τότε σκέφτομαι ότι το φίδι θα με φάει και νιώθω σα να με κατάπινει ενώ κάθεται στο κεφάλι μου , χωρίς όμως εγώ να χάνω την ικανότητα της όρασης μου. Σκέφτομαι επίσης ότι θα με τσιμπησει και ξαφνικά έχω 2 δαγκωματιες στον καρπό και ο οδηγός επίσης που το βλέπω από πιο μακριά. Ξαφνικά η μητέρα μου καταλαβαίνει τι συμβαίνει και πετάγεται από το αυτοκίνητο, που όμως δεν είναι εν κινηση (ο οδηγός εν τω μεταξύ έχει πέσει πάνω στο τιμόνι) και εγώ σκέφτομαι πάλι ότι πρέπει να πάω στο νοσοκομείο για να σωθω και ότι μάλλον ο άγνωστος άντρας - οδηγός δεν θα τα καταφέρει. Και κάπως έτσι τελειώνει αυτό το πολύ περίεργο και τρομακτικό για μένα όνειρο!
Μαρία Ρέβη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.