Δάγκωμα φιδι

Ετοίμαζα μια σαλάτα στο σπίτι του συντρόφου μου. Μέσα είχε ένα φίδι. Θα το μαγειρευτά μάλλον. Το πιάνω.. Με δαγκώνει.. Αταραχη και χωρίς να πονέσω το πιέζω στο κεφάλι και παθαίνει. Το αφήνω δίπλα και συνεχίζω. Εκείνη την ώρα έρχεται μέσα στην κουζίνα η μητέρα του συντρόφου μου να δει τι κάνω και να βοηθήσει. Το βλέπει και μου λέει όλα καλά? Της λέω με δάγκωσε αλλά όλα καλά.. Όλοι στο σπίτι ήταν αταραχοι. Συνεχίζοντας βλέπω πως ζωντανεύει. Το πιάτο πάει να το πιάσει η μαμά του και της λέω να προσέχει αλλά αυτή πανικοβληθηκε. Ζώντα ε το φίδι και ήταν επιθετικό απέναντι της. Και όλο μεγάλωνε. Εγώ πάλι πολύ φυσιολογικά πήγα ένα βήμα πίσω και κοιτούσα. Δεν ταραχτηκε δε πονούσε το δάγκωμα.. Ίσα ίσα που δεν το έδωσα και σημασία. Απλά κοιτούσα την μητέρα του να παλεύει με το φίδι που ήταν να μαγειρέψω. Εκεί ξύπνησα. Μπορείτε να μου το εξηγήσετε παρακαλώ πολύ. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Ευχαριστώ..
Λια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.