Εκρηξη έξω από σχολή

Υπάρχει ένα μεγάλο πάρκινγκ στην γειτονιά μου εκεί στο όνειρο είδα πως υπήρχε μια σχολή για στρατιωτικους όπου πολύ φίλοι μου ήταν εκεί και εγώ για μάθημα λέω σε έναν φίλο μου διπλα είναι αυτοί που δεν είναι καλή στα μαθήματα και παίζουν αντί για μάθημα ξαφνικά ένας φίλος μου με σπρώχνει και ανοίγει η διπλανή πόρτα και ο καθηγητής δίπλα έρχεται και όλοι με βλέπουν εγώ προσπαθώ να δικαιολογήσω αυτός δεν μιλάει και μας δίνει μπισκότο ο φίλος μου πήρε εγώ όχι. Μετά το μάθημα βγαίνω και βλέπω μια γραμμή βενζινης έξω κατά μήκος του πάρκινγκ και φωτιά να έρχεται τρέχω και εδώ γίνετε λίγο περίεργο. Στο παρελθόν είχα ονειρευτεί δούλευα περιστασιακά σε πυροσβεστική ως πυροσβέστης περιστασιακά λόγω μαθημάτων που λέτε τρέχω και ανεβαίνω έναν λόφο για να φτάσω σε αυτήν την πυροσβεστική που δουλεύα στο παρελθόν εκεί δεν υπήρχε κανένας πάρα μόνο ένας καθαριστής ο οποίος δεν με θυμόταν και μου έκανε ερωτήσεις μη σχετικές μετά ξύπνησα
Therealsomeone

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.