Παπαδες με μαυρα ρασα

Ειδα οτι ρωτουσα καποιο γνωστο πως θα παω σε μια δουλεια και μιυ περιεγραψε τον δρομο.πηγαινοντας δεν εβρισκα την οδο και γυρω μου ειδα πολλους παπαδες με μαυρα ρασα να περπατανε και στην συνεχεια εφυγα και μπηκα μεσα σε ενα ασανσερ και σκεφτομουν οτι καποιον πρεπει να ρωτησω ξανα για την οδο
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.