Προσκύνημα εικόνων και εκκλησία

Είδα ότι γινόταν παρέλαση έξω στους δρόμους και εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή έξω από την εκκλησία.Εκεί επάνω ήταν ο άντρας μου με κάποιο φίλο του και μάλλον με περίμεναν.Μπήκα λοιπόν στην εκκλησία, ανέβηκα να τους βρω και όταν τους βρήκα συνειδητοποίησα ότι θα έπεφτα κάτω τελευταία στιγμή πιάστηκα από ένα κάγκελο και ο άντρας μου φώναζε πρόσεχε θα πέσεις και προσπαθούσε να με βοηθήσει ενώ εγώ του απάντησα κλαίγονται ότι το έκανα επίτηδες γιατί δεν άντεχα άλλο. Τέλος πάντων με βοήθησε με τον φίλο του και ανέβηκα.Εξαφανιστηκα γρήγορα από εκεί και κατέβηκα κρυφά στο κάτω μέρος της εκκλησίας, προσκυνούσα κρυφά τις εικόνες και προσευχόμουν. Βγαίνοντας από την εκκλησία συνάντησα μια παλιά μου φίλη την αγκάλιασα και ένιωσα ανακούφιση. Τι περίεργο όνειρο ήταν αυτό;!
Lina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.