Όνειρο με τον πεθαμένο παππού μου

Η μαμά μου έχει αρχίσει σχεδόν πρόσφατα να αποδέχεται τη σχέση μου. Εχθές είδε όνειρο ότι είχε έρθει ο σύντροφός μου στην πόρτα του σπιτιού και ότι ο μπαμπάς μου μας κοιτούσε περίεργα Ενώ εγώ έλεγα στον φίλο μου να κατεβούμε κάτω. Μετά ο πατέρα μου μετατράπηκε στον φίλο της πατέρα ο οποίος έχει πεθάνει χρόνια, λέει ούτε στον φίλο μου και τον ρώτησε 'την έχεις φιλήσει?' ,εκείνος απάντησε οχι και μετά ο παππούς μου τον φίλησε και του είπε να φύγει. Ήθελα να δω στο περίπου πως ερμηνεύεται Αλλά δεν είδα κάτι αντίστοιχο στις γενικες ερμηνείες.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.