Ράσα παππά

Ονειρεύτηκα πως βρισκόμουν σε ένα παλιό αρχοντικό σπίτι,στο οποίο ότι είχα μετακομίσει.Ένιωθα πάρα πολύ ευτυχισμένη.Με επισκέφτηκε ένας φίλος από τα παλιά.Χάρηκα τόσο που ήρθε να με δεί κι αμέσως άρχισα να τον ξεναγώ στο καινούριο μου χώρο.Σε ένα μέρος του δωματίου μου ειχα μια κρεμάστρα από ρουχα δικά μου και του τα έδειχνα με ενθουσιαμό,ανάμεσα στα ρούχα μου βρήκα κρεμασμένα ράσα ενός παπά..χρωματιστά!(χαρούμενα σαν αυτά που φοράνε κατα τη διάρκεια της λειτουργίας).Μου έκανε εντύπωση που τα βρήκα ανάμεσα στα ρούχα μου και θυμάμαι να στέκομαι με απορία κ να τα κοιτω!
Ανδριανα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.