Σταυρος με αλυσιδα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.