καθηγητρια πανεπιστημιου

Καλησπερα.Τον τελευταιο μηνα εχω δει πανω απο 4/ 5 φορες το ιδιο αυτο ονειρο, παντα πολυ ζωντανο, νιωθω οτι κατι καποιος θελει να μου πει μεσα απο αυτο, αλλα δεν ξερω τι, και ειναι πολυ σημαντικη για μενα μια ερμηνεια. Βλεπω μια συγκεκριμενη καθηγητρια μου στο πανεπιστημιο, πραγματικο προσωπο, την οποια στην πραγματικοτητα εγω τη θαυμαζω ιδιαιτερα, αλλα εκεινη νομιζω πως δεν εχει σχηματισει καλη αποψη για μενα απο μια αποτυχημενη συνεργασια που ειχαμε πριν απο αρκετους μηνες, κι οτι με αντιπαθει.Το ονειρο που βλεπω τοσο συχνα τελευταια, ειναι οτι η συγκεκριμενη καθηγητρια με συναντα στη σχολη χαμογελαστη, εκει που τη βλεπω δηλαδη και στην πραγματικοτητα καθε μερα, με αγκαλιαζει με εναν μητρικο τροπο μου λεει πως με αγαπα πολυ και με καταλαβαινει επειδη της μοιαζω κατα βαθος, και με συμβουλευει για τα θεματα που με απασχολουν στη σχολη.Ειμαι σε μια φαση με καποια θεματα στη σχολη που αισθανομαι οτι πραγματικα χρειαζομαι τη βοηθεια της για να τα επιλυσω, αλλα φοβαμαι να της μιλησω λογω του οτι τοτε μου ειχε μιλησει πολυ αποτομα και καπως ασχημα,χωρις να δειχνει καν οτι καταλαβαινει τη δικη μου θεση, και γι αυτο νομιζω οτι στην πραγματικοτητα με αντιπαθει. Ωστοσο το ονειρο επαναλαμβανεται συχνα κι ειναι παντα πολυ ζωντανο και πειστικο, αφηνοντας μου ενα ομορφο συναισθημα και μια ανεξηγητη διαισθηση πως ειναι αληθεια, ακομα κι οταν ξυπναω.Το πιο περιεργο απο ολα ειναι οτι χθες το βραδυ ειδα παλι το ιδιο ονειρο, και σημερα συνεβη αναπαντεχα ενα περιστατικο στη σχολη με το οποιο αυτη η καθηγητρια εμπλεκεται αμεσα, αλλα δεν ηταν εκει, και δεν μου αφηνει αλλη επιλογη απο το να της μιλησω και να την ενημερωσω γι αυτο.Το περιστατικο επισης συνδεεται αμεσα με τα θεματα της σχολης γενικα,στα οποια εμπλεκομαι κι εγω και νιωθω πως χρειαζομαι την βοηθεια της για να επιλυσω. Μπορει να σημαινει κατι το συγκεκριμενο ονειρο σχετικα με την κατασταση?Να εμπιστευτω τη διαισθηση μου και να της μιλησω επιδιωκοντας μια εκ νεου συνεργασια μαζι της με την προοπτικη αυτη τη φορα να πετυχει, η μπορει να ειναι απλα αυτα τα ονειρα αποκυηματα της φαντασιας μου κι αυτο που θα ηθελα να συμβαινει, αλλα δεν..?Σας παρακαλω δωστε μου μια ερμηνεια, ειναι πολυ σημαντικο για μενα..Ευχαριστω εκ των προτερων.
Lila

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.