Η τσάντα του.

Ήμουν σε ένα ταξί με τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι ερωτευμένος εδώ και πέντε μήνες, αλλά εκείνος όχι. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά παρόλ’αυτα. Το προσπαθώ! Ήμουν λοιπόν σε ένα ταξί με αυτό το παιδί και εκείνος κάποια στιγμή κατέβηκε ενώ εγώ θα κατέβαινα πιο μετά. Πριν κατέβω συνειδητοποιώ πως έχει ξεχάσει την τσάντα του (μπακ-πακ) στο πίσω κάθισμα (εγώ καθόμουν στην θέση του συνοδηγού ενώ εκείνος πίσω). Εκείνη την στιγμή λέω «Πριν κατέβω να την πάρω μαζί μου». Τελικά όμως την ξέχασα και όταν το συνειδητοποίησα στεναχωρέθηκα πολύ και ένιωθα τύψεις που την ξέχασα. Εδώ να τονίσω πως ένιωθα ότι το όνειρο ήταν πέρα για πέρα αληθινό και όταν ξύπνησα χάρηκα που τελικά δεν είχα όντως χάσει την τσάντα του!
Μιχάλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.