ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ

Είδα ότι ήμουνα σε κάποιο σπίτι δικό μου η εδώ στην Αθήνα η στο χωριό και ήμουνα με δυο γυναίκες και κατά πάσα πιθανότητα οι δυο από τρεις κόρες μου και πέρασε από μπροστά μου μια γυναίκα που κρατούσε ενα σταυρό και στην συνέχεια πήρε φωτιά . Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι σημαίνει το όνειρο
Γεωργία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.