Εξωτικό

Ένας άνδρας,είδα,με άγνωστη όψη βγαίνει από το πατρικό μου σπίτι,το οποίο είναι άδειο,γιατί οι γονείς μου έχουν πεθάνει, κρατώντας στα χέρια του ένα εξωτικό πουλί! Μόλις κατεβαίνει τα σκαλιά σκοντάφτει,και του φεύγει από τα χέρια μπροστά στην είσοδο του σπιτιού,στην αυλή. Εκεί βρισκόμουν και εγώ σε ένα μόνο κρεβάτι και κοιμόμουν! Ξυπνάω και βλέπω το πουλί να πετάει προς τον ουρανό πάνω… το κοιτάζω και το έλκω με τα ματια μου,και αυτό έρχεται πάνω μου και γατζωνεται στην καρδιά μου. Μετά το παίρνω και το δίνω στον άγνωστο άνδρα που του έφυγε από τα χέρια! Το πουλί είχε έντονο κόκκινο,κίτρινο και μπλε χρωμα.
Μαρίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.