ποτά - θάνατος

καλησπέρα. προχθές το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα χώρο δεν ξέρω που και κάποιος άντρας που δεν τον είδα αλλά άκουσα την φωνή του έβαλε σε έναν δίσκο σερβιρίσματος 3 ποτύρια ουίσκι και ένα φλιτζάνι καφέ και μου είπε να τα πιούμε για την κηδεία. δεν τα ακούμπησα ούτε και είπια . και εχθές το βράδυ έβλεπα συνέχεια να γυρνάει ο θάνατος στον ύπνο μου ... όλο μου λέγανε για θάνατο και κηδείες. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Λεττα Ρ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.