Ιστός αράχνης και αράχνη

καλησπέρα είδα στον ύπνο μου ότι είχα τυλιχτεί με έναν γερό ιστό αράχνης ενώ κοιμόμουν και ξύπνησα έβγαλα τον ιστό από πάνω μου και καθώς τον τράβαγα να βρω την άκρη του είδα την αράχνη πού τον έφτιαξε να φεύγει και δεν πρόλαβα να την σκοτώσω .τι σημαίνει αυτό ?
ΣΥΜΕΩΝ

νενα κοτροζου

πριν από 2 χρόνια 12 μήνες

Ειδα ονειρο οτι επαιρνα λεφτα απο τον πεθαμενο πατερα μου

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τις πορείες μας στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.