Γυναίκα να ξυρίζει τα πόδια γυναίκας

Καλησπέρα σας... Αρχικά θα ήθελα να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για την ιστοσελίδα σας... Πολύτιμες οι πληροφορίες σας.. Λοιπόν... ... ειδα στο όνειρο μου ότι βρέθηκα σε μια αίθουσα όπου δοκίμαζαν ρούχα υψηλής ραπτικής. Μου έδειξαν πιο φόρεμα θα φορούσα αλλά είχα πόδια και μασχάλες αξύριστα... Δεν ήθελα να ασχοληθώ κ ένα σημαντικό πρόσωπο της ομάδας του οίκου οικειοθελώς με πηρε να μου ξυρισει τα πόδια... Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας αν σας είναι εύκολο...
Sofia

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.