καραφλη και μουγκη

γεια σας! λοιπον ειδα ενα ονειρο οτι βρισκομουν με τον αντρα μου σε ενα βουναλακι και προσπαθουσαμε να ανεβουμε ξαφνικα ειδε (κοπρανα ) κατω και αρχιζει να μου φωναζει μα καλα εκει βρηκες να κανεις την αναγκη σου.. εξαφανιστηκε ο αντρας μου και βρεθηκα σε ενα σπιτι με μια γυναικα η οποια κατι μου εκανε το τι δεν θυμαμαι και αρχιζε να μου λεει αντε μιλα γιατι θα διπλωσει η γλωσσα σου και θα μεινεις μουγκη αρχισα να μην μπορω να μιλαω πηγα στον καθρευτη να δω την γλωσσα μου οντως ειχε διπλωσει και δεν μπορουσα να μιλησω αλλα ειδα τον εαυτο μου καραφλο και φαναζοντας της τι μου εκανες ? εβγαλα την γλωσσα μου με τα χερια με οση δυναμη ειχα και στο τελος ξεδιπλωσε η γλωσσα και μιλησα.. τι να συμαινει αυτο? ειναι 3 μερες τωρα που βλεπω περιεργα ονειρα
christy

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.