Το κτίριο και η περίεργη γυναίκα

Είδα ένα όνειρο που όλα ήταν γκρι εκτός από το ροζ που το απεχθάνομαι. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα κτίριο με ροζ πόρτα και εμφανίζεται δίπλα μου και ένα κουρείο. Από το κτίριο με την ροζ πόρτα βγαίνει μια γυναίκα με κόκκινο έντονο μαλλί και ήταν ντυμένη με ρόμπα. Αρχίζει και γελάει ενώ με κοιτάει και μπήκε στο κουρείο. Εγώ από την περιέργεια μου μπήκα στη ροζ πόρτα και μόλις μπήκα άρχισα να φέρουμε σαν εκείνη την γυναίκα. Τι στο καλό συμβαίνει;!
Χρύσα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.