Θάλασσα και παιδί

Βρισκόμουν με το παιδί μου σε ένα ύψωμα και βλέπαμε τη θάλασσα που απλωνόταν μπροστά μας και τη θαυμάζαμε. Μετά το παιδί μου σε μικρότερη ηλικία πάντα απο αυτή που είναι σήμερα, μπαινει με τα ρούχα στη θάλασσα και κολυπμπά με ευχαρίστηση. Η θάλασσα ήταν πολύ καθαρή και ηρεμη, κρυστάλλινα νερά. Ευχαριστώ πολύ.
Βογκελ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.