Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Πίτα

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Αν δεις στο όνειρό σου μια πλούσια πίτα, συνήθως ερμηνεύεται ως χαρά. Επίσης, αν ονειρευτείς ότι τρως πίτα και χορταίνεις, προμηνύεται ευχαρίστηση.

Αν ονειρευτείς πολλές πίτες σε πιάτο ή στο φούρνο, αυτό θεωρείται ότι δείχνει τύχη που έρχεται προς το μέρος σου με μορφή χρημάτων ή γενικότερα ευτυχία.

Αν δεις στο όνειρό σου μια πολύ λεπτή πίτα (όπως τορτίγια ή κυπριακή πίτα), αυτό είναι σημάδι ότι η ευχαρίστηση θα κρατήσει λίγο.

Παρόμοια, η καμένη πίτα στο όνειρο συμβολίζει τις πίκρες και τις στενοχώριες που θα σε βρουν. Ακόμη χειρότερος οιωνός θεωρείται αν δεις να τρως μια καμένη πίτα.

Αν δεις ότι ζυμώνεις ζύμη για πίτα, πιθανώς να είναι σημάδι για δύσκολες στιγμές που όμως θα ξεπεράσεις με την αντοχή σου. Αν η πίτα είναι αλμυρή (όπως σπανακόπιτα ή τυρόπιτα), αυτό ερμηνεύεται συνήθως ως προσωρινό πρόβλημα με λεφτά που όμως θα λυθεί ενώ αν η πίτα που φτιάχνεις είναι γλυκιά τότε ίσως να έχεις χαρμόσυνα νέα.

Αν ονειρευτείς ότι τρως πίτα με σουβλάκι, πιθανώς να έχεις κάποιο απωθημένο ή νοσταλγία για όμορφες στιγμές που έζησες. Και πάλι όμως θεωρείται καλό σημάδι.

Αν ονειρευτείς ότι τρως λαχανόπιτα, θα μάθεις ευχάριστα νέα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαιτέρως.

Αν δεις μια γλυκιά πίτα (π.χ. καρυδόπιτα ή μηλόπιτα) στον ύπνο σου, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει χαρά και οικογενειακή ευτυχία.

Αν ονειρευτείς μια φανουρόπιτα, αυτό είναι σημάδι για κάποιο πρόσωπο ή νέα γνωριμία που ίσως να φανερωθεί σύντομα. Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι τρως φανουρόπιτα ή ετοιμάζεις συνταγή για φανουρόπιτα. Για τις έγκυες, οι φανουρόπιτες είναι σημάδι για καλή γέννα, ενώ για τις ανύπαντρες η φανουρόπιτα θεωρείται οιωνός για σχέση ή νέο έρωτα.

Από την άλλη πλευρά, αν ονειρευτείς ότι πετάς φανουρόπιτα στα σκουπίδια ή σε κουβά, είναι σημάδι ότι κάποιος σε έχει ξεχάσει, για παράδειγμα κάποιος πρώην.

Αν δεις ότι πηγαίνεις πίτα (πρόσφορο) στην εκκλησία, η επικρατέστερη ερμηνεία είναι ότι με τη βοήθεια της τύχης θα λύσεις σύντομα ένα σημαντικό πρόβλημα.

Η βασιλόπιτα στο όνειρο θεωρείται συχνά οιωνός τύχης για τη νέα χρονιά. Κατά μια άλλη ερμηνεία, αν ονειρευτείς ότι κόβεις βασιλόπιτα και πετυχαίνεις το φλουρί είναι σημάδι ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Παρόμοια όνειρα στον Ονειροκρίτη

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.