Μια ελιά φύτρωσε από το πόδι μου

Ήμουν κοντά σε θάλασσα με το αγόρι μου, που είμαστε πολύ καλά μαζί, και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έχω ένα μικρό εξόγκωμα στο πόδι μου. Εγώ λοιπόν ξεκινάω να το πειράζω, είχε μέγεθος σαν ένα μεγάλο σπυράκι σχεδόν. Πάτημα στο πάτημα, αρχίζει να βγαίνει ένα άσπρο σαν πύον στερεό, όπου αρχίζει να αλλάζει και παίρνει ένα ροδακινι χρώμα και σχηματίζετε κάτι σαν μικρό κλαδάκι... Το αγόρι μου κι εγώ , πολύ ψύχραιμοι... Και από το πουθενά, ξεπροβάλλει μέσα από το δέρμα του ποδιού μου, ως το γόνατο περίπου, κλαδιά με φύλλα στην άκρη τους από ελιά. Κάθε πέντε εκατοστά περίπου στην επιφάνεια του ποδιού μου υπήρχαν οι ρίζες της ελιάς. Και μάλιστα τα κλαδιά ήταν γεμάτα από μάτια, σαν να είχε προοπτική να φυτρώσουν κι άλλα κλαδιά από κει. Τώρα, κάποιος άσχετος ψηλός κοκκινομάλλης με μακριά μαλλιά και μούσια νέος όμως στην ηλικία, (που δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω σε όνειρο κάποιον με ακριβώς αυτή την περιγραφή)μας πλησιάζει, και με διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ξέρει ακριβώς τι έχω, και πώς θα θεραπευτεί, για κάποιο περίεργο λόγο μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Εξετάζει το πόδι μου προσεκτικά μελετώντας τις ρίζες και τα κλαδιά, και μου λέει πώς θα το αποβάλω από πάνω μου αυτό, δεν δίνω καμία προσοχή όμως σε αυτά που μου λέει. Το όνειρο τελειώνει με εμένα να έχω το βλέμμα μου από εκεί που ξεκίνησε και βγήκε η ελιά, το πόδι μου είναι ανοιγμένο, και βλέπω ένα μέρος από το εσωτερικό του ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Ευχαριστώ πολύ^^
Αναστασία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.