Καινούριο σπίτι

Μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι και ήτανε πολύ μεγάλο με πολύ καινούργια κουζίνα και ήτανε αυτός ο ιδιοκτήτης και μαγείρευε στην κουζίνα και πήγαμε να μπούμε με τη μαμά και τον θείο και εμένα και τη μαμά μας άργησαν σκυλιά αυτά τα σκυλιά ήταν του γείτονα που γείτονες είναι γνωστός αυτός έμενε μαζί με τον παπά του χωριού και τη γυναίκα του που φώναξε και αυτό ανέβηκε την τεράστια μάντρα και πήγε πάνω του μπήκαμε στο σπίτι από τον κήπο και εκεί στον καναπέ πηγαίνοντας προς τον ιδιοκτήτη να τον βρούμε ήταν ο παπάς δεν μου μίλησε τον προσπέρασα και έφυγαν όλοι.
Μαρίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.