Νεκρή μητέρα

Είδα ότι ετοιμάζαμε την κηδεία της νεκρής μητέρας μου, που έχει πεθάνει, στο πατρικό της σπίτι και ξαφνικά άνοιξε τα μάτια και σηκώθηκε από το φέρετρο. Μετά είδα τον πατέρα μου, που ζει, μέσα στο φέρετρο πεθαμένο.
Αντώνης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.