Μωρό

ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΚΙΝΕΖΑΚΙ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟ.ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑ Κ ΤΟ ΘΥΛΑΣΑ.ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΟ.
ΕΥΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;