Μωρό

ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΚΙΝΕΖΑΚΙ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟ.ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑ Κ ΤΟ ΘΥΛΑΣΑ.ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΟ.
ΕΥΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.