τα παιδιά μου και το ατύχημα

Καλησπέρα. Είδα Ενα όνειρο προχθές οτι ήμουν στο δρόμο με τα παιδιά μου και την κουνιαδα το Ενα παιδί μας έφυγε από τα χέρια και βρέθηκε στην μέση του δρόμου και το άλλο παιδί μου το χάσει και το έψαχνα παντού για να το βρω. Εχθές ειδα Ενα άλλο όνειρο ότι τα παιδιά μου θα πήγαιναν εκδρομή όταν μπήκαν στο λεωφορείο και τα χαιρέτησα κατευθείαν όταν ξεκίνησε είχαν ένα ατύχημα και το λεωφορείο καταστράφηκε και τα παιδιά δεν τα έβρισκα.
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.