Έντονο φως

Είδα τον πρώην άντρα μου να με πηγαίνει σ ένα διαμέρισμα, ήταν πάνω από το σπίτι μου και να μου λέει ότι αυτό θα είναι το σπίτι μας και μου έδωσε τα κλειδιά. Δίπλα ήταν η νεκρή μητέρα του και μου χαμογελούσε. Εγώ όμως δεν ήθελα του είπα χωρίσαμε.. τελειώσαμε κι έφυγα. Πέρασα από 1 δωμάτιο όπου στεκόταν ο νεκρός πατέρας μου και με κοίταγε,κάτι του ειπα(δεν θυμάμαι τι ομως) και πέρασα στο δίπλα δωμάτιο,λουσμένο στο φως...εκεί ήταν 2 μόνα κρεβάτια με άσπρα σεντόνια. Στο 1 ήταν καθιστός με τη πλάτη του στο κεφαλάρι ο θείος μου με τον οποίο έχω πολύ στενή σχέση,στο δίπλα ξαπλωμένος ο πρώην φίλος μου..φορούσε άσπρη φανέλα και εσώρουχο.. και στα πόδια του κρεβατιού η αδερφή μου η μικρή. Στάθηκα δίπλα του και τον κοίταγα και μου λεει...ελα να σ αγκαλιάσω μωρο μου.. Ξαπλωσα δίπλα του όπως συνήθιζα να κάνω και τον χαϊδέψω μέσα από την φανέλα και θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση το ποσό απαλό ηταν το δέρμα του γιατι δεν είχε ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΡΙΧΑ,ενώ είναι τριχωτός στην πραγματικότητα, και ξυπβησα γιατί ενιωσα τη ζεστασιά του σαν να τον αγκάλιαζαν στ. Αληθεια. Ήταν πολύ όμορφος και ήρεμος.Και η αδερφή μου ποιο αδυνατη και ποιο νέα κοιτούσε με αγωνία αν είμαι καλα.
Γιωτα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.