Μίλησα στο τηλέφωνο με την νεκρη μητερα μου

Mιλησα με την νεκρη μητερα μου στο τηλέφωνο.Ακουσα την φωνή της...Μου το έκλεισε όταν πήγα να της μιλήσω για τα αδέρφια μου που δεν με θέλουν πια
Δημητρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τις πορείες μας στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε.