Είδα να κλαίω μέσα σε εκκλησια στο μνημόσυνο του αδερφού μου όπου δεν έχει πεθάνει ομως

Είδα να κλαίω μέσα στην εκκλησία είχαμε μνημόσυνο στον αδερφό μου ενώ δεν έχει πεθάνει στην πραγματικότητα. Μετά λέει ότι ήθελε νερό και του έδωσα ένα μπουκαλάκι αλλά ήταν σαν να ήταν το πνεύμα του αλλά ταυτόχρονα τον είχα απέναντι μου ζωντανό
Ζαφειρουλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν στο όνειρό σου παρατηρείς το γαλαξία, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.