Όνειρο με αυτόν που μου αρεσει

Είδα ενα ερωτικο όνειρο . Το πρόσωπο που μου αρέσει και δεν έχω ακόμα καταλαβαίνει αν ειναι αμοιβαίο το ενδιαφέρον μου μιλούσε τρυφερά και με γλυκά λόγια . Δεν θυμάμαι αν κάναμε έρωτα, νομίζω όχι . Μετά έβλεπα οτι του έστελνα μηνύματα για το που είναι και τι κάνει γιατί εξαφανίστηκε . Μου έγραψε ότι πήγε κάπου μακριά και δεν μπορεί να έρθει σύντομα, δεν υπάρχει χρόνος. Στο τέλος είδα ότι ο μεγάλος μου αδερφός με ρωτούσε τι έγινε και είμαι τόσο χαρούμενη, και ότι ξερει τι έγινε γιατί τον είδε όταν ήρθε . Και μετά ξύπνησα . Σημαίνει κάτι;
Υρω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.