Ιστός αράχνης

Καλημέρα σας. Είδα ένα σπίτι γεμάτο με ιστό αράχνης. Προσπάθησα να τον κόψω με κάτι και φωτιά αλλά δεν κοβόταν με τίποτα.
Καλλιόπη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.