ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΙΛΕΣ

Ειδα οτι ημουν με τις παλιες μου φιλες φαινονταν τοσο χαρουμενες και ειδα οτι τρεχαμε και οι τρεις σε ενα αγνωστο σπιτι πηγαμε εκει και μετα βρεθηκαμε σε ενα δωματιο και μια απο αυτες μου εκανε δωρο δαχτυλιδι .Ειδα και τις δυο και αυτες σηκωθηκαν και με αγκαλιασαν μετα ερχεται στο δωματιο μια αγνωστη κοπελα δεν την ηξερα καθολου φαινοταν οτι ηταν καλη φιλη με τις δυο παλιες μου φιλες.Μετα βλεπω οτι βρισκομαι σε ενα μαγαζι και μια ηλικιωμενη κυρια μου λεει πιο απο αυτα θελεις να αγορασεις και της δειχνω ενα κουτι με κοσμηματα μου ειπε οτι ο πατερας αυτων των δυο κοριτσιων το αφησε εδω και καταλαβα οτι ανηκαν στις δυο φιλες μου το πηρα και εφυγα .
chrysa

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.