Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Τρέξιμο

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Αν ονειρευτείτε ότι τρέχετε σε έναν αγώνα, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως σημάδι ότι έχετε ετοιμότητα, αισιοδοξία και τόλμη για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αν επιπρόσθετα δείτε ότι κερδίζετε στο τρέξιμο αυτό ίσως υποδηλώνει ότι θα πετύχετε τους στόχους σας.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι τρέχετε σε ένα πολύ μακρύ δρόμο, η ερμηνεία εξαρτάται από τα συναισθήματα ή το περιβάλλον. Αν νιώθατε ευχαρίστηση όταν τρέχατε, αυτό είναι θετικό σημάδι ότι έχετε σιγουριά για ό,τι κάνετε και ότι θα φτάσετε τους στόχους σας. Αν όμως νιώθατε κούραση ή απογοήτευση κατά το τρέξιμο, το όνειρο τότε ερμηνεύεται αρνητικά ως σημάδι ότι δεν έχετε αυτοπεποίθηση ή κουράγιο για να πετύχετε.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρέχετε επειδή σας κυνηγά κάποιος ή κάτι, αυτό είναι δείγμα ότι έχετε κάποιο άγχος ή φόβο που σας βασανίζει. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το τρέξιμο επειδή σας κυνηγούν μπορεί να σημαίνει ότι είστε μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις.

Αν δείτε ότι πλησιάζει αυτός που σας κυνηγάει στο τρέξιμο, τότε ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις (εργασιακές ή προσωπικές) οπότε χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε λύσεις.

Αν ονειρευτείτε ότι ξεφύγατε τρέχοντας από ότι σας κυνηγούσε, τότε αυτό ίσως είναι οιωνός ότι θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα και θα πετύχετε τους στόχους σας. Αν όμως ονειρευτείτε ότι τρέχετε να ξεφύγετε και σας πιάνουν, αυτό το όνειρο ερμηνεύεται συνήθως ότι έχετε λίγες ελπίδες να λύσετε τα προβλήματά σας ή ότι νιώθετε αδύναμοι να τα καταφέρετε μόνοι σας και χρειάζεστε μια βοήθεια από οικογένεια ή φίλους.

Εναλλακτικά, αν δείτε ότι τρέχετε για να ξεφύγετε από κάτι ή κάποιον, αυτό ίσως είναι προμήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να κάνετε κάτι που αποφεύγετε εδώ και καιρό. Παρόμοια, αν τρέχετε να ξεφύγετε από κάτι και βλέπετε καθαρά ποιος ή τι είναι που σας κυνηγά, τότε αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη ερμηνεύεται ως απογοήτευση που νιώθετε από τον τρόπο που χειριστήκατε το συγκεκριμένο πρόσωπο ή μια κατάσταση στην οποία δεν τα πήγατε καλά.

Για τις νέες γυναίκες που έχουν σχέση, το όνειρο με τρέξιμο ίσως είναι και οιωνός ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρέχετε πολύ αργά ή δυσκολεύεστε να φτάσετε κάπου όταν τρέχετε, αυτό είναι κακό σημάδι. Συνήθως, ο ονειροκρίτης ερμηνεύει το όνειρο με κουραστικό τρέξιμο ως εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε σε κάτι που θέλετε να πετύχετε ή στην προσπάθειά σας να προσεγγίσετε κάποιο άτομο.

Αν ονειρευτείτε ότι τρέχετε χωρίς σκοπό, σαν να μην ξέρετε που πάτε ή γιατί, ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει συνήθως ως δείγμα ενοχής για κάποια υπόθεση ή κακής συμπεριφοράς για την οποία έχετε μετανιώσει. Για τους παντρεμένους και όσους έχουν σχέση, το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει απογοήτευση για τη σχέση τους και να είναι οιωνός ότι νιώθουν ότι χρειάζονται μια αλλαγή, ίσως και διαζύγιο ή χωρισμό.

Τα όνειρα όπου βλέπετε να είστε στο “τρέξιμο” για δουλειά ή αγγαρείες, σημαίνουν ότι βρίσκεστε υπό πίεση και νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας. Για τους επιχειρηματίες, αυτού του είδους το τρέξιμο στα όνειρα, ίσως να είναι προμήνυμα για σημαντικά προβλήματα οικονομικής φύσεως. Αν εργάζεστε σε γραφείο, τότε η ερμηνεία του ονειροκρίτη για αυτό το όνειρο είναι συνήθως ότι νιώθετε ότι η δουλειά σας πνίγει και ότι δε βλέπετε προκοπή.

Αν δείτε άλλους ανθρώπους να προπονούνται στο τρέξιμο, αυτό είναι θετικό σημάδι. Δείχνει, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, ότι έχετε βάλει στόχους και πιθανότατα θα τους πετύχετε.

Αν δείτε ότι τρέχετε να γλυτώσετε από ένα σεισμό ή από φωτιά, αυτό συνήθως είναι δείγμα ανασφάλειας και άγχους για κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Παρόμοια είναι και η ερμηνεία αν βλέπετε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε οποιαδήποτε πολύ επικίνδυνη κατάσταση ή καταστροφή, για παράδειγμα ότι τρέχετε να ξεφύγετε από πόλεμο. Η ερμηνεία για το τρέξιμο σε τέτοια όνειρα είναι συνήθως ότι νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων που βιώνετε ή ότι έχετε καταπιεσμένα συναισθήματα (όπως θυμό) για κάτι που σας ταλανίζει. Εναλλακτικά, αν δείτε ότι τρέχετε για να γλυτώσετε από κάτι κακό ή από ένα τέρας, αυτό ίσως είναι προμήνυμα για σοβαρά εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν και πρέπει να προσέχετε.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.