Παπάς χωρίς ράσα

Ήμουν οδηγός στο αυτοκίνητο μου και συνοδηγός ο αδελφός μου, άρχισε το αυτοκίνητο να κάνει περιστροφές χωρίς να μπορώ να το σταματήσω, δεν μπορούσα να το ελέγξω καθόλου, όταν κάποια στιγμή σταμάτησε μόνο του, κατέβηκα και άρχισα να λέω, τι ήταν αυτό που έπαθα τώρα, με έντονο τόνο και πως όλο αυτό, μου το είχε ξανά κάνει το αυτοκίνητο, δηλαδή ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα, αυτομάτως βρέθηκα στην εξώπορτα του σπιτιού μου και ένας παπάς βγήκε από μέσα χωρίς να φοράει τα ράσα του, τα είχε διπλωμένα και τα κρατούσε στα χέρια του, και μου λέει φεύγοντας, ότι αυτό που έπαθες θα το πάθει και η κόρη σου στο 2022 και φεύγει, του φώναξα πατερ τι εννοείς, όμως δεν μου απάντησε και έφυγε!!!
Δεσποινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.