Ατρόμητος μές στο σκότος

Είδα ένα αλλόκοτο όνειρο που δε ξέρω αν ήταν τελικά εφιάλτης ή όχι. Είδα ότι γύριζα στο δρόμο της πόλης ενώ σκοτείνιαζε μέχρι που κατέληξα έξω από μια πόρτα αίθουσας όταν τελικά νύχτωσε. Ήταν μέσα μερικά άτομα τα οποία στέκονταν αμίλητα παρατεταγμένα σαν ζόμπι, ένας σε καθισμένος σε μια γωνία με μια έδρα μπροστά του, και υπήρχε μια σειρά ανθρώπων από πίσω μου που φαινόντουσαν κάπως διστακτικοί να μπούνε μέσα, γιαυτό μάλλον πήγα αμέσως πρώτος. Τώρα το όνειρο γίνεται ακόμη πιο παράξενο. Είδα ότι ενώ αντίκριζα όλους εκείνους έδειχνα σαν να μη με αγγίζει ούτε στο ελάχιστο ο φόβος. Άρχισα να κρούω την πόρτα και να κάνω beatbox μάλλον για να τους ενοχλήσω. Κι εκείνη την στιγμή βλέπω εκείνον τον καθισμένο τύπο από ακίνητος που ήταν να γυρίζει αργά το κεφάλι του προς τα μένα έχοντας κάτι κόκκινα σαν βαμμένα τρομακτικά μάτια που εξέπεμπαν ξεκάθαρα το μύνημα "είμαι επικίνδυνος". Αμέσως μετά ξύπνησα
Μιχάλης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.