Πατέρας γιαγιά

Καλησπέρα σας ! Ο πατέρας μου πάσχει από μια ασθένεια νευρολογικού ανεξήγητου περιεχομένου που δεν μπορούν να βρουν από τι ξεκινάει !! Εχθές το βράδυ ήταν την μητέρα του πατέρα μου! (Γιαγιά μου) που έχει φύγει από την ζωη εδώ και 12 χρόνια περίπου να είναι στο κρεβάτι του πατέρα μου να μην μπορεί να περπατήσει και μια Ξαδερφη της (εν ζωη ) να προσπαθεί να τις ανοίγει τα πόδια και να τις κάνει μασάζ για να μην πονάει !! Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι !! Σας ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλους ! Ταπεινά Δημήτρης
Δημήτρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.