Πατέρας γιαγιά

Καλησπέρα σας ! Ο πατέρας μου πάσχει από μια ασθένεια νευρολογικού ανεξήγητου περιεχομένου που δεν μπορούν να βρουν από τι ξεκινάει !! Εχθές το βράδυ ήταν την μητέρα του πατέρα μου! (Γιαγιά μου) που έχει φύγει από την ζωη εδώ και 12 χρόνια περίπου να είναι στο κρεβάτι του πατέρα μου να μην μπορεί να περπατήσει και μια Ξαδερφη της (εν ζωη ) να προσπαθεί να τις ανοίγει τα πόδια και να τις κάνει μασάζ για να μην πονάει !! Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι !! Σας ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλους ! Ταπεινά Δημήτρης
Δημήτρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;