Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Πατέρας γιαγιά

Καλησπέρα σας ! Ο πατέρας μου πάσχει από μια ασθένεια νευρολογικού ανεξήγητου περιεχομένου που δεν μπορούν να βρουν από τι ξεκινάει !! Εχθές το βράδυ ήταν την μητέρα του πατέρα μου! (Γιαγιά μου) που έχει φύγει από την ζωη εδώ και 12 χρόνια περίπου να είναι στο κρεβάτι του πατέρα μου να μην μπορεί να περπατήσει και μια Ξαδερφη της (εν ζωη ) να προσπαθεί να τις ανοίγει τα πόδια και να τις κάνει μασάζ για να μην πονάει !! Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι !! Σας ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλους ! Ταπεινά Δημήτρης
Δημήτρης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.