Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Δολοφονία

Εδώ και πολλά χρόνια βλέπω το ίδιο όνειρο συχνά, είμαι στο αμαξι με τους γονείς μου στην εθνική οδό και στον δρόμο επικρατεί το χάος γύρω γύρω, τρακαρισμενα αυτοκίνητα παντού, φωτιές κτλ. Γυρνάω το κεφάλι μου να δω τους γονείς μου αλλά αυτοί δεν είναι πουθενά, έτσι κατεβαίνω απτό αμαξι να τους ψάξω και προχωράω σε ένα τούνελ, εκεί βλέπω μια τουαλέτα και μπαίνω μέσα. Μέσα είναι ο πατέρας μου δολοφονημένος σε έναν μπιντέ (η κάτι παρόμοιο δεν ξερω) και ακρωτιριασμενος και από πάνω του είναι ένας μαυροφορεμενος με ένα μεγάλο κουζινομαχαιρο ( σαν παπάς είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος ) και με κοιτάει χαμογελώντας.. Εγώ βγαίνω τρέχοντας από εκεί και πάω στο αμαξι μας και παίρνω και εγώ ένα μαχαίρι αλλά μετά ξυπνάω στο ίδιο σημείο συνέχεια.
Παναγιώτης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι.

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.