Δολοφονία

Εδώ και πολλά χρόνια βλέπω το ίδιο όνειρο συχνά, είμαι στο αμαξι με τους γονείς μου στην εθνική οδό και στον δρόμο επικρατεί το χάος γύρω γύρω, τρακαρισμενα αυτοκίνητα παντού, φωτιές κτλ. Γυρνάω το κεφάλι μου να δω τους γονείς μου αλλά αυτοί δεν είναι πουθενά, έτσι κατεβαίνω απτό αμαξι να τους ψάξω και προχωράω σε ένα τούνελ, εκεί βλέπω μια τουαλέτα και μπαίνω μέσα. Μέσα είναι ο πατέρας μου δολοφονημένος σε έναν μπιντέ (η κάτι παρόμοιο δεν ξερω) και ακρωτιριασμενος και από πάνω του είναι ένας μαυροφορεμενος με ένα μεγάλο κουζινομαχαιρο ( σαν παπάς είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος ) και με κοιτάει χαμογελώντας.. Εγώ βγαίνω τρέχοντας από εκεί και πάω στο αμαξι μας και παίρνω και εγώ ένα μαχαίρι αλλά μετά ξυπνάω στο ίδιο σημείο συνέχεια.
Παναγιώτης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.