Αμαξι μεσα σε λακουβα θολη

Ειμουν σε αρχαιο ανακτορο και Είδα οτι καποιος πηγε να κανει ερωτα στη κοπελα και αυτη εσκουζε...κατεβηκα και τον εδειρα πολυ μετα εσπρωξε το αμαξι μου με το δικο του κοκκινου χρωματος επειδη ειχε τα νευρα του σε μια τετραγωνη θολη λακουβα η οποια ρουφηξε ολο το αμαξι μου μεσα...οσο τον εδερνα από παιδι γινοταν γερος
Δημητρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης;