ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

Καλησπέρα σας, Είδα τον πατέρα μου που έχει φύγει εδώ και 6 χρόνια από την ζωή να φοράει αυτό που φορούσε στην κηδεία και να μου λέει θα πάρω την μητέρα σου σε λίγο καιρό.( η οποία είναι εν ζωή)Γνωρίζει κάποιος ερμηνεία;; Ευχαριστώ πολύ!
Σοφια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.