Κάπνισμα και μοναξιά

Τρεις φορές είδα το ίδιο όνειρο. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, σαν αποθήκη αλλά όχι από τις τρομακτικές απλά ήταν ένα δωμάτιο με τα έπιπλα όπου να ναι. Εγώ στην γωνία να κοιτάει το παράθυρο από όπου έμπαινε το φως του φεγγαριού και έλουζε το δωμάτιο αυτό έτσι όλα είχαν ένα χρώμα μπλε-γκρι και να καπνίζω, εντελώς μόνη.
Λένα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.