Νεκρή γιαγιά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΝΕΚΡΉ ΓΙΑΓΙΆ ΜΟΥ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ (ΟΣΟ ζούσε ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ)ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΎΓΩ,ΉΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!