Νεκρή γιαγιά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΝΕΚΡΉ ΓΙΑΓΙΆ ΜΟΥ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ (ΟΣΟ ζούσε ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ)ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΎΓΩ,ΉΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.