Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νεκρή γιαγιά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΝΕΚΡΉ ΓΙΑΓΙΆ ΜΟΥ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ (ΟΣΟ ζούσε ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ)ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΎΓΩ,ΉΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.